Puheenjohtajan syysterveiset

Hei kaikki Stall Anna Ridersin jäsenet!                                                                   

Syyskausi on jo pitkällä ja kilpailutkin siirtyneet säänsuojaan. Starat ovat olleet aktiivisesti areenoilla heti kun kisoihin ja valmennuksiin on voitu osallistua. On ollut ilo huomata että seuran ratsastajat ovat selvästi hyödyntäneet kevään eristysajat ahkeran treenaamisen merkeissä.  

Syksy toi mukanaan Avin selkeämmän ohjeistuksen pienten tapahtumien järjestämisestä. Sen myötä seuramme Stall Anna Riders avaa tapahtumia jäsenistölle. Aloitamme koulurataharjoituksilla jo ensi lauantaina 17.10 ja sitä seuraava on ti 17.11. Seuraathan tapahtumia facebookista! 

Vietämme seuran pikkujoulua lauantaina 5.12.2020. Kokoonnumme vallitsevien olosuhteiden rajoissa Stall Anna tallilla joulupuuron ja palkitsemisten, sekä Stall Anna Riders ry:n vuosikokouksen merkeissä. Tiedotamme tästäkin lisää facebookin kautta. 

Seuran omia ”Stara” –kangasmaskeja löytyy tallin kahviosta ja sen saa omakseen 12€:lla. Kisapaikoilla ja rataharjoituksissa vaaditaan maskin käyttöä ja tämä kankainen edustusmaski on mukavan pehmoinen käyttää. Muistetaan kuitenkin että mikään maski ei estä tartuntoja, vaan turvavälejä ja hygieniaohjeita pitää noudattaa. 

Stall Annan lämpimässä maneesissa on hyvin tilaa vieraileville ratsukoille. 10 kerran maneesikortin saa nyt Stall Anna Riders jäsenetuhintaan 190€!  

Seuravaatteita voi edelleen ostaa Horse&Rider:n kautta. Valikoimissa ovat tutut tumman siniset Kingsland Classic -tuotteet. Poikkeathan myymälässä tarpeen tullen. Seuramme jäsenetu on -10% normaalihintaisista tuotteista. 

Suunnittelemme parhaillaan vuoden 2021 toimintaa. Kaipaamme teiltä vinkkejä siihen mitä kivaa ja sinua kiinnostavaa toimintaa seuramme voisi järjestää? Vinkkaa siis rohkeasti olisiko ehkä tarvetta valmennuksille, esterataharjoituksille, jumpalle, ohjasajolle…. tai vaikka keilaukselle? 

Terveisin Anne Timonen  

annetimonen@icloud.com 

Stall Anna Riders ry